Over Mij

Ilonka Colstee | Veterinair recruiter

Telefoon:   06 – 50 51 51 13
Whatsapp: 06 – 50 51 51 13
E-mail: Ilonka@i-cruit.nl
LinkedIn Ilonka Colstee: Stuur gerust (vrijblijvend) een connectieverzoek
LinkedIn i-Cruit Animal Care: Hier delen wij marktinformatie en vacatures
Instagram: Een kijkje achter de schermen van een Animal Care Recruiter
Facebook i-Cruit Animal Care : Verhalen uit de branche en vacatures 
Website i-Cruit Animal Care: www.i-cruit.nl/animal-care

 

 

Ilonka Colstee veterinair recruiter

Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek en woon inmiddels al vele jaren in Oosterbeek.

Ik ben mijn carrière begonnen als directiesecretaresse en heb daar het perspectief van het management van dichtbij ervaren. De laatste jaren heb ik vooral op interim basis gewerkt, via de grote bekende uitzendorganisaties. Hierdoor heb ik ook het perspectief van de kandidaat van dichtbij ervaren. Deze kennis en ervaring is in mijn werk als recruiter een belangrijke plus factor. 

Mijn passie voor recruitment en mensen op de juiste werkplek helpen is begonnen in de jaren dat ik voor Dactylo Uitzendbureau werkte. De pay-off van Dactylo Uitzendbureau was: ” Plezier werkt!“. Dat sprak me toen al aan en het geldt nog steeds voor mij: ‘als je blij bent met je werk straal je dat ook uit’. Dat is belangrijk voor mij maar vooral ook voor mijn kandidaten. Want als mijn kandidaten met plezier kunnen werken is dat ook goed voor mijn opdrachtgevers.

Ik spreek de taal van opdrachtgever en kandidaat en kan daardoor optimaal verbinden, wat in een kandidaat gedreven markt het verschil kan maken. Ik geniet van mijn werk, doe het (bijna) 24/7 en met veel plezier.  Wil jij ook meer plezier in het werk, neem dan vrijblijvend contact met mij op.


Plezier werkt!


Mijn laatste Instagram posts

Aarzel niet om contact op te nemen! Je kan me bellen: 06 – 50 51 51 13 of een bericht opsturen via het onderstaand contactformulier. Je krijgt altijd binnen 24 uur een reactie; zo niet, dan is er iets fout gegaan, probeer het nogmaals aub.

Bel direct: 06 - 50 51 51 13

Door deze website te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten